foto

Arzu Bazman

  • nar. 12.12.1977 (43 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 300 Worte Deutsch
2013 In aller Freundschaft - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
2012 Die ProSieben Märchenstunde: Der verflixte Flaschengeist (TV film)
2011 In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
2007 Ich Chef du nix (TV film)
2006 Eva Blond: Epsteinovo dědictví (TV film)
Eva Blond: Šestý smysl (TV film)
Hilfe, meine Tochter heiratet (TV film)
2005 Der Tod kommt krass
2004 Eva Blond: Takový je život (TV film)
Eva Blond: Trpaslík v úschovně zavazadel (TV film)
Mami, já se bojím
Pomsta živých smolařů
S pěknou ženou je dovolené vše (TV film)
2003 Der zweite Frühling (TV film)
Navždy ztracena (TV film)
2002 Baby
Eva Blond I: Vrah vynáší rozsudek (TV film)
Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
Proti své vůli (TV film)
Zwischen den Sternen
2001 Holky to chtěj taky
Jonathans Liebe (TV film)
2000 Freunde
1989 Istanbul

TV seriály

2020 In aller Freundschaft (TV seriál)
Unter Vätern (S23E04)
Schützenbrüder (S23E03)
Hier und jetzt (S23E02)
další epizody (4)
2019 In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtsmänner lügen nicht (S22E42)
Was sich neckt, ... (S22E41)
In anderen Welten (S22E40)
další epizody (42)
2018 In aller Freundschaft – Die Krankenschwestern (TV seriál)
Vertrauen (S01E07)
Lügen und Geständnisse (S01E05)
Verbotene Küsse (S01E04)
další epizody (6)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Berufung (S04E35)
Nachwirkungen (S04E34)
Frauen von früher (S04E21)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Fürchtet euch nicht! (S21E42)
Gefühlte Ewigkeit (S21E41)
Verpasste Gelegenheiten (S21E40)
další epizody (42)
2017 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Überleben (S03E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Terra Incognita (S20E42)
Zu viel verlangt (S20E41)
Aus den Augen, aus dem Sinn? (S20E40)
další epizody (41)
2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Schwierige Patienten (S02E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Schritt für Schritt (S19E42)
Zufälle gibt es nicht (S19E41)
Liebende Mütter (S19E40)
další epizody (37)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Auf Herz und Nieren (S01E15)
Grenzen (S01E09)
Gemeinsam einsam (S01E03)
další epizody (4)
Dr. Klein (TV seriál)
Schuld (S02E08)
Liebe (S02E07)
Familienbande (S02E06)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Frieden auf Erden (S18E42)
Flächenbrand (S18E39)
Mogelpackung (S18E38)
další epizody (33)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtswunder (S17E42)
Mit einem Paukenschlag (S17E41)
Kurswechsel (S17E40)
další epizody (23)
Kobra 11 (TV seriál)
Rodinná oslava (S18E11)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Eine Frage der Ehre (S05E07)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Süßer die Glocken nie klingen (S16E42)
Freud und Leid (S16E41)
Glückliche Fügung (S16E39)
další epizody (28)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Morgen, Kinder, wird’s was geben (S15E42)
Kurzschlussreaktion (S15E41)
Feuerprobe (S15E40)
další epizody (28)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fröhliche Weihnacht überall (S14E42)
Schwere Prüfungen (S14E41)
Sinnkrise (S14E40)
další epizody (25)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tod im Wasser (S01E20)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtsgaben (S13E42)
Vier in einem Boot (S13E41)
Kommunikationsstörung (S13E39)
další epizody (24)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Altlasten (S12E39)
Stolz und Vorurteil (S12E37)
Wenn eine Tür zufällt (S12E35)
další epizody (25)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Haus und Hof (S11E37)
Mutterglück (S11E36)
další epizody (32)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Anfang oder Ende? (S11E01)
Die inneren Werte (S10E38)
Qualvolle Nähe (S10E37)
další epizody (26)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ihr Kinderlein kommet (S09E40)
Verpasste Zeit (S09E35)
Vertrauensfragen (S09E32)
další epizody (24)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Familienfest (S08E42)
Hochzeitsglocken (S08E41)
Systemfehler (S08E35)
další epizody (25)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Liebe geht durch den Magen (S07E35)
Amnesie (S07E34)
Drei sind einer zu viel (S07E30)
další epizody (21)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Ich will nach Hause (S06E42)
Isoliert (S06E41)
další epizody (26)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
Schulmädchen (TV seriál)
Schulmädchen (S01E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Gefährliches Geheimnis (S05E40)
Stille Nacht … (S05E39)
Eine heikle Entscheidung (S05E38)
další epizody (35)
2001 40. okrsek (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Der letzte Kampf (S04E34)
Unverhofftes Wiedersehen (S04E32)
Mein Freund Jack (S04E31)
další epizody (20)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky