foto

Esa Silander

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Suomi vuonna 2030 (TV seriál)
Minä ja muut (E03)
Isoveljen kuolema (E02)
Kilpailu kiristyy (E01)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2016 Láska k divočině (TV seriál)
2009 Rikoksen maailma (TV seriál)
2006 Kadonneet (TV seriál)
2003 Polttopisteessä - Urheiluruutu 40 vuotta (TV film)
2002 Helsinki 52 (TV film)
1997 Ei vanhene koskaan (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2008 Etsivä Savukoski (TV film)
2002 Helsinki 52 (TV film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2008 Etsivä Savukoski (TV film)
2002 Helsinki 52 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky