foto

Lucy Bell

  • nar. 23.12.1968 (51 let)
    Stratford-Upon-Avon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dots
Druhá nejlepší
2013 Válka magazínů (TV film)
2011 Cupid
2008 Ten Empty
2007 Bastard Boys (TV film)
2001 Život s vrahem (TV film)
2000 Řecký blb
1999 Sydney: A Story of a City
1997 Lizzie je poklad
Oscar a Lucinda
1995 Swinger
1993 Crimetime
The Nostradamus Kid
1985 Burke & Wills

TV seriály

2018 Fighting Season (TV seriál)
2014 Love Child (TV seriál)
2001 Farscape (TV seriál)
...Different Destinations (S03E05)
2000 Grass Roots (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
Done to Death (S03E20)
House of Spirits (S03E19)
Absent Friends (S03E18)
další epizody (9)
1999 Oddělení vražd (TV seriál)
Cut & Dried (S03E11)
Booming Business (S03E10)
Hide & Seek (S03E09)
další epizody (11)
1998 Oddělení vražd (TV seriál)
Mix 'n' Match (S02E20)
Bone Dead (S02E19)
Instrument of Death (S02E18)
další epizody (20)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
Heartstopper (S01E16)
Fall from Grace (S01E15)
Blood Heat (S01E14)
další epizody (16)
1993 Snowy (TV seriál)
1981 Town Like Alice, A (TV seriál)

Dokumentární

1994 Mary