foto

Michail Kokšenov

  • nar. 16.9.1936 (82 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Smatyvaj udočki
1999 Halířový román
1998 Protektor (TV film)
1996 Impotent
1995 Širli-Myrli
1994 Prostodušnyj
Russkoje čudo
Tretij ně lišnij
1993 Začem alibi čestnomu čelověku?
1992 Na Děribasovské je krásně aneb Na Brighton Beach zase prší
Naš amerikanskij Borja
Novyj Odeon
1991 Bolotnaja street, ili Sredstvo protiv sexa
Govorjaščaja obezjana
I čjort s nami!
1990 Aferisty
1989 Iz žizni Fjodora Kuzkina
Moj muž - inoplaněťanin
1988 Artistka iz Gribova (TV film)
Světlaja ličnosť
Tajna zolotogo bregeta
1987 Bez solntsa
Gdě nachoditsja Nofelet?
1986 Chorošo sidim!
Nužnyje ljudi (TV film)
Vremja synovej
Zlovrednoje voskreseně
1985 Nejkouzelnější a nejpřitažlivější
Opasno dlja žizni!
Pravo ljubiť
Rus iznačalnaja
Voskresnyj papa
Zavěščanije
1984 První jízdní
Zudov, vy uvoleny!
1983 Bez osobogo riska
Muži v nesnázích
Viťa Glušakov, drug Apačej
1982 Odnoljuby
Sportloto
Vasilij Buslajev
1981 Alexandr Maleňkij
V týlu nepřítele
Šljapa
1980 Krach operaciji Terror
Ličnoj bezopasnosti ně garantiruju
Věčernij labirint
1979 Garáž
Zděs, na mojej zemle
Žil-byl nastrojščik... (TV film)
1978 31 ijuňa (TV film)
Po ulicam komod vodili...
V ostře sledovaném pásmu
Zavjalovskije čudiki
1977 Inkognito v Petrohradě
Step
1976 Duma o Kovpake: Karpaty, Karpaty...
Jediná
1975 Almazy dlja Marii
Dobrodružství s Nuki
Duma o Kovpake: Buran
Hvězda kouzelného štěstí
Na jasnyj ogoň
To snad není možné!
1974 Chleb pachnět porochom
Krajané
Poslednij děň zimy
1973 Dumka o Kovpakovi
Ja služu na granice
S věseljem i otvagoj
1972 Páté čtvrtletí
Případ z dávno minulých dnů
1971 Dauria
Novomanželé
Rasskaži mně o sebje
Russkoje pole
1970 Chozjain
O druzjach tovariščach
1969 Osvobození II - Průlom
1968 Chozjain tajgi
Zlaté tele
1967 Ohněm se nepřebrodíš
Žeňa, Ženěčka a 'Kaťuša'
1965 Tajožnyj děsant
Vremja, vperjod!
1964 Předseda
1963 Čelověk, kotoryj somněvajetsja
1962 Kolegové
1961 Děvčata
1957 Výška

TV seriály

2009 Voroniny (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)
1979 Maleňkije tragedii (TV seriál)
1973 Věčnyj zov (TV seriál)
1969 Pobočník jeho Excelence (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace