foto

Sarah Boberg

  • nar. 25.8.1966 (53 let)
    Roskilde, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wonderful Copenhagen
2012 Mit Navn
2010 Megaheavy
2009 Himlen falder
Útěk
2008 Co nikdo neví
Oddělené světy
2007 45 cm
Hvid nat
2006 Drsný holky
Tre somre
2005 Dommeren
2003 Afgrunden (TV film)
Do tvých rukou
Šrám
2002 Begravelsen
Charlie Butterfly
Gem et smil, Katrine
Kald mig bare Aksel
Vlčí dívka
2000 Afsporet
Bænken
Her i nærheden
The Wake
1998 Girotondo, giro intorno al mondo
1997 15 Months in May
1991 Ankomst 23:30
1987 Kampen om den røde ko
1985 Elise

TV seriály

2018 Thomas14 (TV seriál)
Most (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (9)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (7)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (8)
Ti, co vraždí (TV seriál)
Zlá krev 2/2 (E06)
Zlá krev 1/2 (E05)
2008 Livvagterne (TV seriál)
Summerovi (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-21/99, del2 (S01E03)
Assistancemelding A-21/99, del 1 (S01E02)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace