foto

Giulia Boschi

  • nar. Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 A due passi dal cielo (TV film)
1997 Porzus
1995 Nalezená minulost (TV film)
Uomo proiettile, L'
1993 Bonus malus
1991 Atto di dolore
1989 Singolo
1988 I cammelli
Čokoláda
1987 Da grande
Notte italiana
Sicilián
1985 Utajená tajemství
1984 Pianoforte
Pianoforte

TV seriály

1999 Sturmzeit (TV seriál)
1998 Primo cittadino (TV seriál)
Sola debole voce, Una (TV seriál)
1993 Passioni (TV seriál)
1991 Dáma z Berlína (TV seriál)
1986 Cinq filles à Paris (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace