foto

Eisuke Sasai

  • nar. 15.12.1958 (61 let)
    Kanazawa, Išikawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fukushima 50
2019 Masquerade Hotel
2017 Tantei wa bar ni iru 3
2015 Ariel ódži to kanšinin
DOCTORS Saikyou no Meii Special (TV film)
2014 奇跡の教室 (TV film)
2013 Go Go Ikemen 5
Kiyosu kaigi
Little Maestro, The
Sengoku: Bloody Agent
Tantei wa bar ni iru 2: Susukino daikosaten
2012 Gjakuten saiban
2009 Gekidžóban Čó Kamen raidá den'ó & Dikeido Neo dženeréšonzu – Onigašima no senkan
Kikotsu no Hanketsu (TV film)
Zettai kareši: Kanzen mukecu no koibito robot (TV film)
Šo no miči
2007 Aoi Hitomi to Nuage (TV film)
Closed Note
Tengoku to džigoku (TV film)
2006 Bokutači no sensó (TV film)
Damejin
Eko eko azaraku: R-page
2005 Kindaiči šónen džikenbo: kjúkecuki densecu sacudžin džiken (TV film)
Nagurimono
Operetta tanuki goten
2003 Get Up!
Tokyo 10+01
2002 Tasogare ryuuseigun hoshi no retaurant
Tocunjú sejo! Asama sansó džiken
1998 Nara e iku made (TV film)
1996 Misty
1995 Joshikôsei konkuriito-dume satsujin-jiken
Naito heddo
Yonshimai monogatari
Šaraku

TV seriály

2020 Isekai izakaja Nobu (TV seriál)
2019 Nippon Noir: Keidži Y no hanran (TV seriál)
Trace: Kasóken no otoko (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
2018 99.9: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
2016 IQ246: Karei naru džikenbo (TV seriál)
2015 Mare (TV seriál)
Šoku no gunši (TV seriál)
2014 Kinkjú toriširabešicu (TV seriál)
2012 Makete katsu - sengo wo tsukutta otoko Yoshida Shigeru (TV seriál)
2009 Real Clothes (TV seriál)
The Quiz Show 2 (TV seriál)
Untouchable (TV seriál)
2008 Hitomi (TV seriál)
Hokaben (TV seriál)
Kurama tengu (TV seriál)
Shikaotoko Aoniyoshi (TV seriál)
Zettai kareši (TV seriál)
2007 Sekuší boisu ando robo (TV seriál)
Suši ódži! (TV seriál)
Yūkan kurabu (TV seriál)
2006 Saijúki (TV seriál)
2005 Džoó no kjóšicu (TV seriál)
2004 Fantasma (TV seriál)
2003 Shin Yonigeya Honpo (TV seriál)
Suika (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
2000 Trick (TV seriál)
1999 Genroku rjóran (TV seriál)
Kimi to ita mirai no tame ni 'I'll be Back' (TV seriál)
1998 GTO: Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Kira kira hikaru (TV seriál)
1997 Kenshui Nanako (TV seriál)
Sóri no jobanaide (TV seriál)
1996 Risky Game (TV seriál)
1992 Ai wa Doda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky