foto

Sofia Boutella

  • nar. 6.4.1982 (36 let)
    Bab El Oued, Alžírsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Díky studiu na několika prestižních tanečních školách se Sofia Boutella objevila na jevišti spolu s Mariah Carey, Gwen Stefani a Black Eyed Peas. Učastnila se natáčení videoklipů Chrise Bowna, Jamiroquai, Cesaria Evora a v neposlední řadě Madonny, s kterou byla i na turné. Zahrála si hlavní roli v posmrtném videoklipu Michaela Jacksona. V roce 2002 se si zahrála v muzikálu Le Delfi a 2005 dokonce ve francouzském filmu Permis D´Aimer.

Bontonfilm

Herecká filmografie

Filmy

2018 451 stupňů Fahrenheita (TV film)
Climax
Hotel Artemis
2017 Atomic Blonde: Bez lítosti
Kingsman: Zlatý kruh - a.z.
Mumie
2016 Jet Trash
Star Trek: Do neznáma
Útok šelem
2014 Kingsman: Tajná služba
Monsters - Temný kontinent
2012 StreetDance 2
2009 Madonna: Celebration - The Video Collection (video kompilace)
2005 Permis d'aimer (TV film)
2002 Horečka pařížských ulic

Dokumentární

2009 Madonna: Sticky & Sweet Tour (koncert)
2006 Madonna: The Confessions Tour Live from London (koncert)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2006 Salut les Terriens (TV pořad)

Hudební videoklipy

2009 Madonna: Celebration (hudební videoklip)
2005 Madonna: Hung Up (hudební videoklip)
Madonna: Sorry (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace