foto

Tim Toidze

  • nar. 27.5.1979 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Ničja zemlja (TV seriál)
2018 Učenica Messinga (TV seriál)
2015 Perekrjostki suďby (TV seriál)

Dokumentární

2015 De Nuremberg à Tokyo (TV film)
2013 Jak si Chruščov podmanil Ameriku

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 De Nuremberg à Tokyo (TV film)
2013 Jak si Chruščov podmanil Ameriku

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky