foto

Stanislav Šmeljov

  • nar. 1.8.1988 (31 let)
    Tula, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ilinskij rubež
2012 Povezjot v ljubvi (TV film)
2008 S.S.D. - Spojení nenavázáno
2007 Sluha Jeho Veličenstva
2006 Obratnyj otsčet

TV seriály

2018 Čužaja krov (TV seriál)
2017 Šubert (TV seriál)
2011 Lektor (TV seriál)
Objekt 11 (TV seriál)
Tajnoje obščestvo (E13)
2010 Nanoljubov (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
2006 Klub (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Ně para

TV seriály

2014 Provokator (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky