foto

Emily Bruni

  • nar. 1975
    Exeter, Devon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 London's Burning (TV film)
2010 Tamara Drewe
2004 Passer By (TV film)
2002 Case, The
Tajemství sexu
2000 Amatér
Červený Bedrník: Nuda (TV film)
1999 The Winter's Tale (TV film)
1997 Loaf
Vzpomínáš si na mě?

TV seriály

2016 Kolekce (TV seriál)
Zrada (E07)
Vůně (E03)
2015 Life in Squares (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2012 Peep Show (TV seriál)
Mark předsedou (S08E05)
2010 Peep Show (TV seriál)
Krasoduch (S07E03)
2009 Personal Affairs (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Das Boot (S06E06)
Mejdan (S06E05)
Zálety (S06E04)
2008 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nepřestávej se dívat (S02E04)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Vražda na faře (S01E02)
2003 Serious and Organised (TV seriál)
2002 Believe Nothing (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Kříž krále Artuše (S03E17)
2000 Metropolis (TV seriál)
1999 Červený Bedrník (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)

Dokumentární

2005 Kateřina Veliká (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky