foto

Pavel Chalupa

  • nar. 31.8.1963 (57 let)
    Teplice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2014 Pojedeme k moři

Herecká filmografie

Filmy

1999 Velký případ (TV film)
1995 Má je pomsta
Venušina delta
Vápenička (TV film)
1994 Diamantové meče
1992 Městem chodí Mikuláš (TV film)
Noc pastýřů (TV film)
1991 Imaginární portrét (TV film)
Princezna Fantaghiro: Jeskyně Zlaté růže (TV film)
Růže z Bertramky (TV film)
1990 Jak Vojtěch pro princeznu do ohně skočil (TV film)
1989 Kam letíš, letadlo? (TV film)
1987 Jak se princ učil řemeslu (TV film)
1986 O Popelákovi (TV film)

TV seriály

2000 Pra pra pra (TV seriál)
1998 Tři králové (TV seriál)
Nosiči vody (E02)
Depeše pro Londýn (E01)
1997 Bakaláři 1997 (TV seriál)
Širák (E13)
Lakomec (E10)
1996 Lékárníkových holka (TV seriál)
1990 Přísahám a slibuji (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)

Dokumentární

2011 Žít je Lustig (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Narozeni 1918 - viděno šesti (TV seriál)
Svět včerejška (E07)

Host

TV pořady

1994 Studio 6 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky