foto

Kazuja Takahaši

  • nar. 20.3.1969 (50 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Iejasu, Edo o tateru (TV film)
Jami no haguruma
2017 Double Mints
Ringside Story
Á, Kója: Zenpen
2016 Boku ga inoči wo itadaita mikkakan
Taijó
2015 Kimi wa ii ko
2014 Leaders (TV film)
Pazuru
Soko nomi nite hikari kagajaku
2013 Džinkusu!!!
Jaký otec, takový syn
Rusutaku no Jiken (TV film)
Rusutaku no jiken: Naze tsuma wa korosaretaka (TV film)
Slaměný štít
2012 Eden
2011 Tói hi no jukue (TV film)
2010 Hisshiken torisashi
2009 Ani kaeru (TV film)
Kao (TV film)
2008 Aruitemo aruitemo
Body Jack
Tajemství polévky rámen
Yagyu Ichizoku no Inbo (TV film)
Yubae Shojo
Yume no mani mani
2006 Arigatô
Kaidan šin mimibukuro: Nobuhiko-san
Z moře není návratu
2005 Rámen keidži vs Sanuki udon (TV film)
2004 Higuči keibuho 2: Rio – Suijóbi no sacudžinšha (TV film)
2003 Hoshi ni negaio
Makai tenšó
Reontooyoo
Sóšicu no girei (TV film)
2002 Hitorine
Tocunjú sejo! Asama sansó džiken
2001 Hasshu!
2000 Oshimai No Hi
1997 Marutai no onna
1996 Boku wa benkyo ga dekinai
Jacuhaka mura
Me wo tojite daite
1995 Heisei musekinin ikka: Tokyo de luxe
Kamikaze Taxi
1994 David's Mother (TV film)
Nejlepší máma
1988 Rock yo shizukani nagareyo

TV seriály

2019 Nihon boro jado kikó (TV seriál)
2018 Cheer Dance (TV seriál)
Mijamoto kara kimi e (TV seriál)
2015 64 (TV seriál)
Kaze no Toge (TV seriál)
Umi ni furu (TV seriál)
2014 Asakijumemiši: Jaoja ošiči ibun (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko 3 (TV seriál)
Last Doctor (TV seriál)
Roosevelt Game (TV seriál)
2013 Keidži 110 kiro (TV seriál)
Tonbi (TV seriál)
2012 Akumu-chan (TV seriál)
Hakuóki (TV seriál)
Irjú sósa 2 (TV seriál)
Makete katsu - sengo wo tsukutta otoko Yoshida Shigeru (TV seriál)
Ten no Hakobune (TV seriál)
2011 Honboshi: Shinri Tokusou jikenbo (TV seriál)
Tempest (TV seriál)
2009 Mousou Shimai (TV seriál)
2008 Tókjó šódžo (TV seriál)
2007 Fúrin Kazan (TV seriál)
2006 Džundžó kirari (TV seriál)
2003 Chocolat (TV seriál)
2000 Aoi tokugawa sandai (TV seriál)
1998 Yanchakure (TV seriál)

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace