foto

Kelly Carlson

  • nar. 17.2.1976 (41 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herečka a modelka Kelly Lee Carlson se narodila 17. února 1976 v Minneapolis, Minnesotě. Zde taky vystudovala Akademii svatých andělů, střední katolickou školu. Již na škole se věnovala divadlu, které hraje dodnes..

Kelly se dlouho věnovala modelingu, účinkovala v reklamách a také nafotila sérii lechtivých fotografií pro časopisy Maxim a Stuff. Právě jako modelky si jí všimli filmoví producenti, a tak Kelly získala svojí první filmovou roli motorkářské kočičky v akčním thrilleru 3000 MIL NA ÚTĚKU. Tento film získal četné nominace, ovšem na ceny typu „nejhorší herec“ nebo „nejhorší snímek“. Zdánlivě se tedy nejednalo o nejlepší začátek kariéry..

Blonďatou krásku Kelly ovšem její největší herecká příležitost čekala hned vzápětí. Dostala roli v šokujícím a kontroverzním seriálovém dramatu PLASTICKÁ CHIRURGIE S.R.O. V roli Kimber Henry, naivní krásky, dřívější pornoherečky, ale přesto duševně velice silné ženy, si Kelly získala přízeň mnoha fanoušků (především mezi mužskou částí populace) a zároveň i přízeň kritiky. Postava Kimber se stala natolik oblíbenou, že z původní hostující postavy se ve třetí řadě stala jednou z regulérních hlavních postav. Postavu Kimber hrála po celou dobu trvání seriálu..

V průběhu natáčení PLASTICKÉ CHIRURGIE S.R.O. si taky zahrála v několika filmech (PAPARAZZI, HVĚZDNÁ PĚCHOTA 2, VOJÁK), ovšem žádný z nich nezaznamenal větší úspěch. Krom toho si taky střihla pár epizodních rolí, například v seriálech EVERWOOD, nebo třeba KRIMINÁLKA LAS VEGAS a KRIMINÁLKA MIAMI. V průběhu roku 2008 si na chvilku odskočila z plastické ordinace, aby se objevila v dramatu PLAYER 5150 a v komedii JAK UKRÁST NEVĚSTU si zahrála po boku „chirurga“ Patricka Dempseyho..

165 centimetrů vysoká Kelly bydlí v Los Angeles, Kalifornii. Už od svých čtyř let se věnovala sportu, kterému zůstala věrná dodnes – krasojízdě na koni. Již nesčetněkrát byla jmenována jako jedna z nejkrásnějších žen světa. Shodou okolností je Kelly také mluvčí Smile Network, humanitární organizace, která poskytuje zdravotní péči a provádí rekonstrukční operace dětem z rozvojových zemí.

Ezra "Tom Riddle" Fitzmonster

Herecká filmografie

Filmy

2013 Jimmy
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)
2008 Jak ukrást nevěstu
Player 5150
2006 Vloupání (TV film)
Voják
2004 Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace
Paparazzi
2001 3000 mil na útěku

TV seriály

2012 Šestej smysl (TV seriál)
2010 Ghostfacers (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Vražedná sledovanost (S02E20)
2009 Melrose Place (TV seriál)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Manželská vražda (S05E21)
2005 Head Cases (TV seriál)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Paní Grubmanová (S02E04)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Escobar Gallardo (S01E13)
Sophia Lopez II (S01E09)
Cliff Mantegna (S01E07)
další epizody (5)
2002 Everwood (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Dokumentární

2004 Inside the Federation

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2006 WWE Cyber Sunday (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace