foto

Sačie Hara

  • nar. 1.5.1978 (41 let)
    Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Paddington hacu 4.50 (TV film)
2014 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 61 (TV film)
2013 Tokusó saizensen 2013: Šičitó no keisacuken (TV film)
2010 Okásan no saigo no ičiniči (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 26 (TV film)
2009 60 sai no Love Letter
Koshonin SP (TV film)
Toši densecu sepia (TV film)
2008 Hitmaker: aku jú monogatari (TV film)
Postman
Saigo no senpan (TV film)
2007 Hissatsu Shigotonin 2007 (TV film)
Saga no gabai-baachan (TV film)
Zázrak vánoční noci
2006 Kami-sama kara hitokoto (TV film)
O dívce, která proskočila časem
Ranbo
Saga no gabai-baachan
Towa ni Tomo ni (TV film)
2005 Hakusen Nagashi Saishusho ~Yume Miru Goro wo Sugitemo (TV film)
Hinokio
Irasshaimase, kanja-sama
Madamada abunai deka
Semišigure
2003 Hakusen Nagashi ~Nijuugo-sai (TV film)
2002 Široi kage tokubecuhen (TV film)
2001 Love Song
1997 Odoru daisosasen - Nenmatsu tokubetsu keikai Special (TV film)

TV seriály

2018 Tokusó 9 (TV seriál)
2013 Hard Nuts!: Sûgaku Girl no jikenbo (TV seriál)
Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
dinner (TV seriál)
2012 Mósó sósa (TV seriál)
2011 Kokuhacu: kokusen bengonin (TV seriál)
2010 Akakabu Kendži Kjótohen (TV seriál)
Jotei Kaoruko (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
Koshonin 2 (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
2008 Giragira (TV seriál)
2007 Ten to sen (TV seriál)
Čiritotečin (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Shichinin no Onna Bengoshi (TV seriál)
2005 Džoó no kjóšicu (TV seriál)
2004 Denchi ga kireru made (TV seriál)
2003 Diamond Girl (TV seriál)
Waterboys (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Omija-san (TV seriál)
Taiho šičauzo (TV seriál)
Šiawase no šippo (TV seriál)
2001 Medical Examiner Shinomiya Hazuki (TV seriál)
Sekai de ičiban acui nacu (TV seriál)
Shiroi Kage (TV seriál)
Shitto no Kaori (TV seriál)
2000 Ai wo kudasai (TV seriál)
Cinderella wa Nemuranai (TV seriál)
1999 Omizu no hanamiči (TV seriál)
Out (TV seriál)
To heart: koishite shinitai (TV seriál)
1998 Sekai de Ichiban Papa ga Suki (TV seriál)
Sommelier (TV seriál)
With Love (TV seriál)
1997 Beach Boys (TV seriál)
1996 Hakusen nagaši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace