foto

John Zinman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Zlato
2007 The Cure (TV film)
2001 Lara Croft - Tomb Raider

TV seriály

2014 Černá listina (TV seriál)
Mako Tanida (No. 83) (S01E16)
2013 Černá listina (TV seriál)
The Stewmaker (No. 161) (S01E04)
Poslední základna (TV seriál)
Damn the Torpedoes (E11)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Voluntold (E04)
Šestej smysl (TV seriál)
The Boy with the Bucket (E13)
The Conversation (E10)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Lazebník a prcek (E10)
Řezník (E02)
2010 Caprica (TV seriál)
The Heavens Will Rise (E16)
Retribution (E11)
Know Thy Enemy (E06)
2009 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Knight to King's Pawn (E12)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Knight of the Hunter (E05)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
2003 Veritas (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Světla páteční noci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace