foto

Levi Miller

  • nar. 30.9.2002 (15 let)
    Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Levi Zane Miller se narodil 30. září 2002 v Carindale v Brisbane v Austrálii. Jeho matka se jmenuje Meg a má ještě dvě sestry pojmenované Brittany a Tiarnee.

První filmové zkušenosti získal ve věku osmi let v malých rolích ve filmech AKIVA či A HEARTBEAT AWAY. Mezitím také získal zkušenosti v branži show byznysu, když dlouho pracoval pro agenturu dětských modelů Ralph Lauren.

Průlomová role přišla v roce 2015, kdy byl obsazen do hlavní role, Petra Pana, ve snímku Joea Wrighta, PAN. Po tomto úspěchu byl obsazen rovnou do snímků BLUE DOG a SAGE NEIGBORHOOD.

Jan "hansel97" Vohralík

Herecká filmografie

Filmy

2018 V pasti času
2017 Jasper Jones
2016 Better Watch Out
Red Dog: True Blue
2015 Pan
2013 Kouzlo přítomného okamžiku
2011 A Heartbeat Away
Orca Park
2010 Akiva

TV seriály

2015 Supergirl (TV seriál)
How Does She Do It? (S01E05)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Střet (E09)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace