foto

Anne Schäfer

  • nar. 23.4.1979 (41 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Betonrauš
2019 Als Hitler das rosa Kaninchen stahl
2018 Der Wunschzettel (TV film)
Hot Dog
2017 Arzt mit Nebenwirkung (TV film)
Wenn Frauen ausziehen (TV film)
2016 Am Ende ist man tot
2014 Milované sestry
2011 Jasmin - Die Geschichte einer Depression
2010 Cindy liebt mich nicht
2009 Místo činu: Mnichov - Amnézie (TV film)
2005 Suzuki (studentský film)

TV seriály

2019 Lena Lorenz (TV seriál)
Kind da, Job weg (S05E02)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Zpovědní tajemství (E19)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Trompetenbauer (S19E05)
2018 Daheim in den Bergen (TV seriál)
Liebesreigen (E02)
Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Klettermaxe (S03E07)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Scheitern ist geil (S10E06)
2017 Der Barcelona-Krimi (TV seriál)
Tod aus der Tiefe (E02)
Über Wasser halten (E01)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Alles oder nichts (S03E09)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Winters letzter Fall (E15)
2014 Add a Friend (TV seriál)
Neues Leben, neues Glück (S03E10)
Stein, für Stein, für Stein (S03E09)
Turm der Liebe (S03E08)
další epizody (10)
2013 Add a Friend (TV seriál)
Gute Reise (S02E10)
Posttraumatisches Lecksyndrom (S02E09)
Stripper oder Fotograf (S02E08)
další epizody (9)
2012 Add a Friend (TV seriál)
Kennen Sie diese Frau? (S01E10)
Vollidiot schreibt man mit zwei l (S01E09)
Mallorca Gerd (S01E06)
další epizody (7)
Der Cop und der Snob (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky