foto

Kirk Torrance

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Černý jezdec
2012 Obležení (TV film)
Sione's 2: Unfinished Business
2001 Rozstřel
1995 Swimming Lessons (TV film)

TV seriály

2011 The Almighty Johnsons (TV seriál)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
2005 Holly's Heroes (TV seriál)
Klikaři z Aucklandu (TV seriál)
2002 Mataku (TV seriál)
2001 Xena (TV seriál)
Starý Áres farmu měl (S06E10)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
1999 Duggan (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace