foto

Constanze Engelbrecht

  • nar. 6.1.1955
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • zem. 21.7.2000 (45 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Die Beischlafdiebin (TV film)
Unsere Kinder! - Verschollen im Urlaub (TV film)
1997 Der Prinzgemahl (TV film)
Le Rouge et le noir (TV film)
Seitensprung in den Tod (TV film)
Zwischen den Feuern (TV film)
1996 Adieu, mon ami (TV film)
Dein tödliches Lächeln (TV film)
Dernière fête, La (TV film)
1995 Der Mann auf der Bettkante (TV film)
Heimliche Zeugen (TV film)
1994 Des enfants dans les arbres (TV film)
Halali oder Der Schuß ins Brötchen
1993 Florén
1992 Angst wird bleiben, Die (TV film)
Im Sog der Angst (TV film)
Mandelküsschen (TV film)
Poulets à l'amende (TV film)
Wiedersehen in Kanada (TV film)
Záblesk
1990 Eindringling, Der (TV film)
Peintures de guerre (TV film)
1989 Exil
Karambolage (TV film)
Männer vom K3 - Diamanten machen Freunde, Die (TV film)
Schnee der Anden, Der (TV film)
1988 A temnota zahalila zem
Familienschande (TV film)
1987 Befristeter Aufenthalt (TV film)
Sierra Leone
1984 Ein Mann namens Parvus (TV film)
Is' was, Kanzler
Wenn ich mich fürchte
1983 Tiefe Wasser (TV film)
Viadukt
1978 Jugend, Liebe und die Wacht am Rhein
1977 Tatort - Finderlohn (TV film)
Tatort - Schüsse in der Schonzeit (TV film)

TV seriály

1998 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Zwischen den Fronten (S01E04)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
Kopfjäger (E05)
Lautlose Geschäfte (E04)
Das Chamäleon (E03)
další epizody (5)
Uno di noi (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1993 Der rote Vogel (TV seriál)
Durchreise (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1991 Ricatto 2, Il (TV seriál)
1990 Marco (TV seriál)
Milione di miliardi, Un (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1984 Die Wiesingers (TV seriál)
Homme de Suez, L' (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1982 Mozart (TV seriál)
1981 Blanc, bleu, rouge (TV seriál)
Exil (TV seriál)
Steckbriefe (TV seriál)
1979 Le roi qui vient du sud (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky