foto

Jayme Lynn Evans

  • nar. Hillsborough, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 OtherHalf
2013 Parole Officers (TV film)
Social Nightmare (TV film)
Speak Now
2011 Change of Plans (TV film)
2005 Život s míčem

TV seriály

2016 Aquarius (TV seriál)
Everybody's Got Something to Hide Except Me and My Monkey (S02E05)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Šestaosmdesátý (S01E03)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

TV pořady

2007 79. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace