foto

Eric Bernard

  • nar. 18.4.1982 (37 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zatoulaný
2013 11.6
2011 Voie rapide
1990 Cyrano z Bergeracu

TV seriály

2018 Policajtka Barbie (TV seriál)
Il faut souffrir pour être beau (S06E01)
2017 Pátrací oddělení (TV seriál)
Mon ange (S11E13)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
1999 Monos, Les (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace