foto

Peter Cieslinski

  • nar. 1953

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Herzilein
Luft (studentský film)
Tod einer Kadettin (TV film)
2014 V labyrintu mlčení
2012 Šestý smysl, třetí oko, druhá tvář (amatérský film)
2008 Familie ist was Wunderbares (TV film)
UpStairs (studentský film)
Vater aus Liebe (TV film)
Weitertanzen
2007 Doppelter Einsatz - Rumpelstilzchen (TV film)
2006 Als der Fremde kam (TV film)
Die Sitte - Die Unwiderstehliche (TV film)
Neue Horizonte (studentský film)
Vater Undercover - Im Auftrag der Familie (TV film)
1992 Die Terroristen!
1991 Herz in der Hand (TV film)
1990 Verfolgte Wege
1988 Stachoviak! (studentský film)
Zimmer 36
1987 Versteckte Liebe (TV film)

TV seriály

2016 Kobra 11 (TV seriál)
Po stopách otce (S21E02)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Koňské síly (S01E12)
2008 Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Opa ist tot (S05E22)
Místo činu (TV seriál)
Der frühe Abschied (S39E13)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Velké ryby, malé ryby (S01E06)
Post Mortem (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Smolařka Marie (S37E07)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2015 Moje dcera Anna Franková (TV film)
2010 Eichmanns Ende (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky