foto

Ric Roman

  • nar. 29.9.1916
    New York City, New York, USA
  • zem. 11.8.2000 (83 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Breakout (TV film)
1966 Nevada Smith
1960 Threat, The
1958 King Creole
Pirát
Some Came Running
1957 Duel at Apache Wells
Gun for a Coward
Jet Pilot
Lizzie
Omar Khayyam
The Wayward Girl
Up in Smoke
1956 Best Things in Life Are Free, The
Desatero přikázání
Terror at Midnight
1955 Hodiny zoufalství
Ma and Pa Kettle at Waikiki
The Road to Denver
Timberjack
Underwater!
Wiretapper
1954 About Mrs. Leslie
Masterson of Kansas
Rails Into Laramie
1953 99 River Street
Appointment in Honduras
Last of the Comanches
Scared Stiff
Shadows of Tombstone
Slaves of Babylon
Velký zátah
1952 Actor's and Sin
Harem Girl
Hoodlum Empire
Kansas City Confidential
Osamělá hvězda
Scandal Sheet
Springfieldka
Viva Zapata!
1951 Lady Pays Off, The
Mask of the Avenger
Navy Bound
Sirocco
Slaughter Trail
South of Caliente
The Mob
The Texas Rangers
1950 Between Midnight and Dawn
Kiss Tomorrow Goodbye
Prokletí nepláčou
Women from Headquarters

TV seriály

1967 Good Morning, World (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 The New Phil Silvers Show (TV seriál)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Casablanca (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace