foto

Barbara Meier

  • nar. 25.7.1986 (34 let)
    Amberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Láska navždy
2018 The Aspern Papers
2017 Oskar - Gehen, wenn's am schönsten ist
2016 Heiraten ist nichts für Feiglinge (TV film)
2015 Rico a Oskar, zlomené srdce
Svatební tajemství (TV film)
2014 Sedmikráska (TV film)
Strangers
2013 Hattinger und die kalte Hand - Ein Chiemseekrimi (TV film)
Vražda v galerii (TV film)
2012 Wiegenlied
2011 Schreie der Vergessenen (TV film)

TV seriály

2019 Reiterhof Wildenstein (TV seriál)
2017 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Winters letzter Fall (E15)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Damenwahl (S13E24)
2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tödliche Tage (S06E15)
2013 Christine. Perfekt war gestern! (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2019 Deals and Visions

Host

TV pořady

2016 Die Superpauker (TV pořad)
2012 Der Quiz-Champion (TV pořad)
2006 Germany’s Next Topmodel - by Heidi Klum (TV pořad)
Let's Dance (TV pořad)
Quiz Taxi (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
TV total (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky