foto

Amelia Rose Blaire

  • nar. 20.11.1987 (29 let)
    New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Only Kids
2015 Jesse Stone: Ztracen v Paradise (TV film)
Vražedný plán
2014 Angels in Stardust
2012 Commencement

TV seriály

2016 Quantum Break (TV seriál)
Scream (TV seriál)
The Vanishing (S02E10)
The Orphanage (S02E09)
Psycho (S02E02)
2015 Scream (TV seriál)
Revelations (S01E10)
The Dance (S01E09)
Ghosts (S01E08)
další epizody (9)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
V přítomnosti vraha (S05E18)
2014 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Děkuji (S07E10)
Zemřít pro lásku (S07E09)
Marná snaha (S07E05)
další epizody (7)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
Na životě nezáleží (S06E09)
Všichni mají na kahánku (S06E08)
další epizody (9)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Kilimandžáro (S01E08)
2011 Grimm (TV seriál)
Danse Macabre (S01E05)
Protector, The (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace