foto

Andy Mientus

  • nar. 10.11.1986 (33 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2020 The Flash (TV seriál)
Pay the Piper (S06E18)
Grodd Friended Me (S06E13)
2019 Dolly Parton: Hra na city (TV seriál)
Hned za rohem (E02)
2017 Zmizelí (TV seriál)
2016 The Flash (TV seriál)
Flash Back (S02E17)
2015 The Flash (TV seriál)
Crazy for You (S01E12)
The Sound and the Fury (S01E11)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Finding Chemo (S01E10)
Death Becomes Her (S01E08)
Unplanned Parenthood (S01E07)
další epizody (4)
2013 It Could Be Worse (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie napravuje reputaci (S02E43)
Charlie a past na Seana (S02E41)
Smash (TV seriál)
The Phenomenon (S02E14)
The Producers (S02E13)
Opening Night (S02E12)
další epizody (14)

Host

TV pořady

2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky