foto

Sofie Gråbøl

  • nar. 30.7.1968 (49 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The House That Jack Built
2016 Ten den přijde
2013 Det andet liv
Hodina rysa
2007 Daisy Diamond
Učitelka
2006 Kdo je tady ředitel?
2005 Den rette ånd
Obviněný
2004 Nechte maličkých...
Vymahači
2003 Livsforsikringen
2002 Året der gik (TV film)
2001 Hrabě Axel
2000 Blikající světla
1999 En sjælden fugl
Mifune
Ten jediný
1997 Mørkets øy
Sekten
Sinans bryllup
1996 Danske piger viser alt
Den store kul-tur (TV film)
Fede tider
1995 Carmen & Babyface
Pan
1994 Nattevagten
1993 Skrigende halse, De (TV film)
Sort høst
1992 Dotek ruky
1991 Høfeber
1988 Jorden er giftig
Rami og Julie
1987 Pelle Dobyvatel
1986 Barndommens gade
Vlk u dveří

TV seriály

2017 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (9)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
2012 The Killing (TV seriál)
My Lucky Day (S02E02)
Zločin (TV seriál)
Teil 10 (S03E10)
Teil 9 (S03E09)
Teil 8 (S03E08)
další epizody (10)
2009 Zločin (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2007 Zločin (TV seriál)
Epizoda 20 (S01E20)
Epizoda 19 (S01E19)
Epizoda 18 (S01E18)
další epizody (20)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
1990 Kära farmor (TV seriál)

TV pořady

2003 Bodilprisen 2003 (TV pořad)
2001 Viva (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace