foto

Ian Meadows

  • nar. 4.2.1983 (37 let)
    Western Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Killing Ground
Scare Campaign
2011 Paper Giants: The Birth of Cleo (TV film)
Underbelly Files: The Man Who Got Away (TV film)
2009 3 Acts of Murder (TV film)
Early Checkout
Mao's Last Dancer

TV seriály

2018 Dead Lucky (TV seriál)
2017 The Wrong Girl (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 The Wrong Girl (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 8MMM Aboriginal Radio (TV seriál)
2014 Moodyovi (TV seriál)
2012 Vánoce u Moodyů (TV seriál)
2011 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
2010 Rake (TV seriál)
The Pacific (TV seriál)
Basilone (E02)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 17 (S03E17)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
další epizody (4)
2007 East West 101 (TV seriál)
2006 Tripping Over (TV seriál)
2003 Shark Net, The (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 The Turning

TV seriály

2019 Změna je život (TV seriál)
It's Kissing Time (S04E07)
2018 On the Ropes (TV seriál)
2017 The Wrong Girl (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 3 (S02E03)
2014 Moodyovi (TV seriál)
2012 House Husbands (TV seriál)
2011 SLiDE (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2010 Offspring (TV seriál)
Spirited (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 The Turning

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky