foto

Patrick Brammall

  • nar. 30.10.1977 (42 let)
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Shakespeare in Tokyo
2016 Comedy Showroom: The Letdown (TV film)
Furst Born (TV film)
2015 Ruben Guthrie
Strange Calls (TV film)
Super Awesome!
2014 Malá smrt
2013 Boj o moc (TV film)
2012 Stuffed (TV film)
2011 Děcko je v pohodě
2010 Griff the Invisible
Hawke (TV film)
Shock
2009 Being Carl Williams
I Can't Believe It's Not Better (TV film)
2004 Heartworm
The Alice (TV film)

TV seriály

2020 Evil (TV seriál)
Justice x 2 (S01E12)
2019 Evil (TV seriál)
7 Swans a Singin (S01E10)
Exorcism, Part 2 (S01E09)
2 Fathers (S01E08)
No Activity (TV seriál)
Oops Sorry (S03E08)
Googy (S03E07)
Kasprowicz v. Haldeman (S03E06)
další epizody (8)
Ukojená (TV seriál)
Nestydatý (S02E06)
Krysí park (S02E05)
On je holka (S02E03)
Zádrhel (TV seriál)
Požár (S03E06)
Nepřítel (S03E05)
V bezpečí (S03E04)
další epizody (6)
2018 No Activity (TV seriál)
Operation Meat Puppet (S02E08)
By the Siege Side (S02E07)
Mr. X (S02E06)
další epizody (8)
2017 No Activity (TV seriál)
The Raid (S01E08)
Team Coyote (S01E07)
The Crow (S01E06)
další epizody (8)
Ukojená (TV seriál)
Cal-Exit (S01E07)
Primitivní úkony (S01E04)
Zádrhel (TV seriál)
Dopis (S02E06)
Zatraceně poznamenaní (S02E05)
Povinná péče (S02E04)
další epizody (6)
2016 Rodinka na kousky (TV seriál)
Party Lobster Gym Sale (S01E13)
Nová holka (TV seriál)
Road Trip (S05E17)
2015 No Activity (TV seriál)
Zádrhel (TV seriál)
Pravidla musí existovat (S01E06)
Beznadějný trojúhelník (S01E05)
Spravedlnost neexistuje (S01E04)
další epizody (6)
2014 Moodyovi (TV seriál)
2013 Elegant Gentleman's Guide to Knife Fighting, The (TV seriál)
Upper Middle Bogan (TV seriál)
2012 Strange Calls, The (TV seriál)
Vánoce u Moodyů (TV seriál)
2011 At Home with Julia (TV seriál)
2010 Lowdown (TV seriál)
Offspring (TV seriál)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
2007 East West 101 (TV seriál)
Psychiatr z Canal Road (TV seriál)
The Librarians (TV seriál)
2005 The Alice (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

2012 Utopia Girls (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 No Activity (TV seriál)
Googy (S03E07)
Flight JA761 (S03E02)
2018 No Activity (TV seriál)
Big Boy Has the Flu (S02E01)
2017 No Activity (TV seriál)
The Raid (S01E08)
Dig a Hole (S01E03)
Night 35 (S01E01)
2015 No Activity (TV seriál)
2014 Moodyovi (TV seriál)
2013 Elegant Gentleman's Guide to Knife Fighting, The (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 No Activity (TV seriál)
Oops Sorry (S03E08)
Googy (S03E07)
Kasprowicz v. Haldeman (S03E06)
další epizody (8)
2018 No Activity (TV seriál)
Operation Meat Puppet (S02E08)
By the Siege Side (S02E07)
Mr. X (S02E06)
další epizody (8)
2017 No Activity (TV seriál)
The Raid (S01E08)
Team Coyote (S01E07)
The Crow (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky