foto

Darren Gilshenan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Blood Pulls a Gun
Killing Field, The (TV film)
2013 The Outlaw Michael Howe
2012 Save Your Legs!
2011 The Last Time I Saw Michael Gregg
1998 Smrtihlav
1996 Idiot Box
1995 Swinger

TV seriály

2019 Harrow (TV seriál)
Audere Est Facere (S02E02)
Abo Imo Pectore (S02E01)
2018 Harrow (TV seriál)
Mens Rea (S01E10)
Lex Talionis (S01E09)
Peccata Patrisi (S01E08)
další epizody (10)
How to Stay Married (TV seriál)
2017 Get Krack!n (TV seriál)
No Activity (TV seriál)
Team Coyote (S01E07)
Golden Age of Tunnels (S01E05)
Deep Sea Fishing (S01E02)
2016 Here Come the Habibs! (TV seriál)
2015 Maximum Choppage (TV seriál)
No Activity (TV seriál)
2014 Janet Kingová (TV seriál)
Moodyovi (TV seriál)
Old School (TV seriál)
2013 Elegant Gentleman's Guide to Knife Fighting, The (TV seriál)
Na jezeře (TV seriál)
Searchers Search (S01E02)
Paradise Sold (S01E01)
Wonderland (TV seriál)
2012 Vánoce u Moodyů (TV seriál)
2007 Chandon Pictures (TV seriál)
2002 Dossa and Joe (TV seriál)
1998 Totally Full Frontal (TV seriál)
1993 Full Frontal (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Dokumentární

2015 Women He's Undressed

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 No Activity (TV seriál)
1998 Totally Full Frontal (TV seriál)
1993 Full Frontal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky