foto

Max Schimmelpfennig

  • nar. 1996

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 7500
Caraba
2017 Der Zauberlehrling (TV film)
Pasáček vepřů (TV film)
Tod einer Kadettin (TV film)
Říkej, co mám dělat
2016 Das weiße Kaninchen (TV film)
2014 Tatort - Der Maulwurf (TV film)

TV seriály

2019 Dark (TV seriál)
Anfänge und Enden (S02E01)
2018 Dva světy (TV seriál)
Outside In (S02E02)
2016 Tempel (TV seriál)
2015 Kommissarin Heller (TV seriál)
Querschläger (E03)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Lehman. Gier frisst Herz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky