foto

Anna Ukolova

  • nar. 15.2.1978 (41 let)
    Samarská oblast, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Greckij Orešek
Tvar
2017 Arytmie
V Kejptaunskom portu
Vezučij slučaj!
Žgi!
2016 Petěrburg. Tolko po ljubvi
2015 Kira
Klinč
Priličnyje ljudi
Čužaja milaja (TV film)
2014 Fort Ross
Idealnaja para (TV film)
Leviatan
2013 Zeměpisec, který propil globus
2012 A u nas vo dvore... (TV film)
Petrovič (TV film)
Žiť
2011 Na krjučke!
2010 Alexandra (TV film)
Kraj
2009 Minnesota
Zázrak
2007 Jarik (TV film)
2006 Bolšaja ljubov (TV film)
Lov na Piraňu
Park sovětskogo perioda
Únik z kruhu
Živoj
2004 Russkoje
Táta
Četyre taksista i sobaka
2003 Proščanije v ijuně
2002 Kamenskaja 2: Mužskije igry (TV film)
Marš Tureckogo 3: Pulja dlja polpreda (TV film)

TV seriály

2019 Cypljonok žarenyj (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
2016 Borodač (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2015 Mama po kontraktu (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Inkvizitor (TV seriál)
Pěrevodčik (TV seriál)
2013 Krik sovy (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
2012 Iděalnyj brak (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Čjornyje volki (TV seriál)
2010 Anželika (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Žizň za sto millionov (S03E03)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Vystrel (E24)
Žestokosť (E23)
Levša (E22)
další epizody (24)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Krasnaja kapella (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)
Vokzal (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Vaša česť (E23)
Verdikt (E17)
Svidětěl zaščity (E16)
další epizody (18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace