foto

Amy Holden Jones

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Zločin z vášně
1994 Útěk do Mexika
1993 Neslušný návrh
1992 Beethoven
1982 The Slumber Party Massacre

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
The Dance (S02E09)
The Prince & The Pauper (S02E02)
Úplné zatmění srdce (S01E14)
další epizody (6)
2014 Black Box (TV seriál)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Doktoři (TV seriál)
Epizoda 22 (S02E22)
Epizoda 21 (S02E21)
Epizoda 20 (S02E20)
další epizody (13)
2018 Doktoři (TV seriál)
The Dance (S02E09)
Heart in a Box (S02E08)
Trial & Error (S02E07)
další epizody (23)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace