foto

Jisca Kalvanda

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 De toutes mes forces
Polibek od Beatrice
2016 Božské
2014 Max et Lenny
2012 Le commencement

TV seriály

2014 Trois fois Manon (TV seriál)
Trois (E03)
Deux (E02)
Un (E01)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S05E12)
Epizoda 11 (S05E11)
Epizoda 10 (S05E10)
další epizody (4)

TV pořady

2006 On n'est pas couché (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace