foto

Emiliano Redondo

  • nar. 15.8.1937
    Peñarroya-Pueblonuevo, Španělsko
  • zem. 15.11.2014 (77 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Hermana, pero ¿qué has hecho?
Ley de la frontera, La
1992 Retrato de Família
Zabít Elizabeth
1990 Disparate nacional
1989 Souboj pěstí
Spoutej mě!
1986 Corazón de cristal
Presuntos, Los
1985 Elegido, El
¡Qué tía la C.I.A.!
1984 Christina y la reconversión sexual
Tuareg
1983 Black Venus
Currante, El
Tesoro de las cuatro coronas, El
1982 Cristóbal Colón, de oficio... descubridor
De camisa vieja a chaqueta nueva
Morte in Vaticano
1981 Liantes, Los
Trágala, perro
1980 Casa del paraíso, La
Locos vecinos del 2º, Los
Miedo a salir de noche
1977 Viaje al centro de la Tierra
1976 Madrid, Costa Fleming
Noche de los cien pájaros, La
Nosotros que fuimos tan felices
Spanish Fly
Violación, La
Último deseo
1975 Solo ante el Streaking
1974 Muertos, la carne y el diablo, Los
1973 Autopsia
1972 Antony and Cleopatra
1971 Conquista de Chile, La
1970 Cronicón, El
1969 Doupě
1968 Persecución hasta Valencia
Relaciones casi públicas
1967 4 bodas de Marisol, Las
Hueso, El
Peppermint frappé
Pero... ¿en qué país vivimos?
1966 Boris
Zampo y yo
1965 El marqués
1964 Nueva Cenicienta, La
1962 Ha salido el suceso
1959 Casa de la Troya, La

TV seriály

2000 Antivicio (TV seriál)
1994 Compuesta y sin novio (TV seriál)
Hermanos de leche (TV seriál)
Villarriba y Villabajo (TV seriál)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)
Turno de oficio (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro Club (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Pintores del Prado, Los (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Estudio 3 (TV seriál)
Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace