foto

Sam Medina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Reminiscence
2020 Ron Hopper's Misfortune
2019 Alita: Bojový Anděl
2018 22. míle
Venom
2017 Kickboxer: Odplata
2016 The True Memoirs of an International Assassin
2015 Na vlastní pěst
Nepolapitelní
Vítězství je naše
2014 Elsa & Fred
Falešní poldové
2013 Machete zabíjí
Pád Bílého domu
Sons of Liberty
Virtually Heroes
2012 Divoši
Dračí oči
Grázlové z vidlákova
2011 Flag of My Father
Garde na výletě
Nikdy to nevzdávej 2: The Beatdown
2010 Kletba džungle (TV film)
Knucklehead
Krvavá aréna
Motýlí muž (TV film)
2009 Black Water Transit
Špatnej polda
2008 Jump Out Boys

TV seriály

2019 Sons of Thunder (TV seriál)
2017 Preacher (TV seriál)
Backdoors (S02E11)
Holes (S02E08)
Viktor (S02E04)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Prisoner of Love (E09)
MacGyver (TV seriál)
Can Opener (S01E07)
Mlčeti zlato (TV seriál)
Road Trip (E07)
Into the Black (E06)
2015 Into the Badlands (TV seriál)
Hand of Five Poisons (S01E06)
Two Tigers Subdue Dragons (S01E04)
2014 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Pandemonium (S01E07)
Place of Dead Roads (S01E06)
2013 Banshee (TV seriál)
Motorkáři (S01E05)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Drak a víla (S03E18)
2011 Clunkers (TV seriál)
Let's Stay Together (TV seriál)
2010 Treme (TV seriál)
Na začátku Canal Street (S01E04)
Army Wives (TV seriál)
Hearts & Minds (S04E15)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Umění dohody (S03E13)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Poslední fotka - 2. část (S03E07)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Sons of Thunder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky