foto

Teddy Cañez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Naked Singularity
2019 The Dishwasher
Tower of Silence
2018 Ben Is Back
2016 Kill Box
2015 Nepolapitelní
2014 Amira & Sam
Red Butterfly
Válka bez pravidel
Úkryt
2013 Blumenthal
Podfukáři
2012 Frances Ha
Pervertigo
Sleepwalk with Me

TV seriály

2019 Výstřední společnost (TV seriál)
Dnes ne, Satane (E05)
Spokojený? (E03)
New Amsterdam (TV seriál)
A Seat at the Table (S01E11)
2018 Dietland (TV seriál)
Belly of the Beast (E06)
Dobrý boj (TV seriál)
Day 429 (S02E04)
Paní ministryně (TV seriál)
Family Separation: Part 1 (S05E10)
2017 The Detour (TV seriál)
The Ass (S02E12)
The Mule (S02E11)
The Trip (S02E10)
Mrtvý bod (TV seriál)
Back to the Grind (S03E01)
Jak prosté (TV seriál)
Sud po sudu (S05E13)
2016 Falling Water (TV seriál)
Three Half Blind Mice (S01E07)
Lovci zločinců (TV seriál)
Potichu (S05E09)
2014 Černá listina (TV seriál)
Děkabrista (č. 12) (S02E08)
2013 Smash (TV seriál)
The Tonys (S02E17)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Inside Jobs (S03E13)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
2011 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kapsle jedu (S10E03)
2010 Bar Karma (TV seriál)
Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Tři sta triček (S01E06)
Vzhůru do Japonska (S01E05)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Odkaz (S07E19)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nesmysl (S07E10)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pod vlivem (S07E22)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Varování před bouřkou (S02E10)
Zbloudilé kulky (S02E09)
Kryj se (S02E08)
další epizody (5)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2006 War That Made America, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky