foto

Andrea Bürgin

  • nar. 6.2.1957 (62 let)
    Wengen, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Begierde - Mord im Zeichen des Zen (TV film)
2011 Mandy will ans Meer (TV film)
2010 Tag und Nacht
2009 Frühling im Herbst (TV film)
2008 Přítel
2007 Familie Sonnenfeld: Glück im Unglück (TV film)
Familie Sonnenfeld: Vertrauen (TV film)
Kleine Fische (TV film)
2006 Das Glück klopft an die Tür (TV film)
Familie Sonnenfeld: Alle unter einem Dach (TV film)
Familie Sonnenfeld: Geheimnisse (TV film)
2005 Familie Sonnenfeld: Ein Fall für Mama (TV film)
Matky mého muže (TV film)
2004 Princezna na útěku (TV film)
2003 Das Herz ist rot (TV film)
Der Preis der Wahrheit (TV film)
Natalie - Babystrich Ostblock (TV film)
2001 Babí léto
Tatort - Time-out (TV film)
2000 Muži k pronajmutí (TV film)
Scharf aufs Leben (TV film)
Scheidung auf Rädern (TV film)
1997 Alte Liebe, alte Sünde (TV film)
1986 Alles aus Liebe (TV film)
Listopadová koťata
1985 Säntis (TV film)
1983 Die wilden Fünfziger
Tage im Hotel

TV seriály

2009 Der Lehrer (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Müllmann (S06E18)
2005 Familie Sonnenfeld (TV seriál)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Der Kleine Mönch (TV seriál)
1999 Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztracená v mlze (S03E06)
1997 Die Gang (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1984 Der Mann, der keine Autos mochte (TV seriál)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
A világcsavargó (E07)
Gályarabok (E05)
A náluk hatalmasabb Isten (E04)
další epizody (4)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1984 Treffpunkt im Unendlichen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky