foto

Rosette

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Deník komorné
La Duchesse de Varsovie
2012 Complet 6 pièces
2010 Serge Gainsbourg
2009 Une petite zone de turbulences
2007 Tančit je lepší
2006 Le Prestige de la mort
2005 Aux abois
Cantor, El
2001 Angličanka a vévoda
2000 Du poil sous les roses
In extremis
1998 Lautrec
Les amis de Ninon
1995 Capitaine Cyrano (TV film)
Lístek lásky (TV film)
1993 Grand bonheur
Parpaillon (TV film)
1992 Zimní příběh
1991 Dents de ma mère, Les
1990 Après après-demain
1989 Jeux de société, Les (TV film)
1988 Volání ráje
1987 Brute, La
Exploits d'un jeune Don Juan, Les
Oreilles entre les dents, Les
Où que tu sois
Rosette cherche une chambre
1986 Zelený paprsek
1985 Blessure
Je suis à Rio, ne m'attends pas pour dîner (TV film)
La nuit porte jarretelles
Le Soulier de satin
Rosette vend des roses
1984 Battling le ténébreux (TV film)
Capricieux, Les (TV film)
Dernier banco (TV film)
Jacques le fataliste et son maître (TV film)
Rosette prend sa douche
1983 Elle voulait faire du cinéma (TV film)
Pauline na pláži
Rosette sort le soir
1982 Chassé-croisé
Crime d'amour, Le
1981 Comment draguer toutes les filles...
Pilotova žena aneb Nelze myslet na nic
1980 Catherine de Heilbronn (TV film)
1979 Collections privées
Héroïnes du mal, Les
1978 La Vie comme ça (TV film)
1976 Andréa

TV seriály

1998 Avocats & associés (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1987 Drôles d'occupations (TV seriál)
1986 Des toques et des étoiles (TV seriál)
Růžová knihovna (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace