foto

Rudy Bednar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2014 The Assets (TV seriál)

Dokumentární

2012 Final Witness (TV seriál)
2009 Earth 2100 (TV film)
2000 The Beatles Revolution (TV film)

TV pořady

2014 Story of Frozen: Making a Disney Animated Classic, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace