foto

Rita Maiden

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Thé au harem d'Archimède, Le
1984 La Femme en spirale
1981 Boulanger de Suresnes, Le (TV film)
Docteur Jekyll et les femmes
Les Bidasses aux grandes manoeuvres
1980 Je vais craquer!!!
1979 Gagnant, Le
Je te tiens, tu me tiens par la barbichette
Maminka slaví 100. narozeniny
Přinutím vás žít
1978 Beaujolais nouveau est arrivé, Le
Dora et la lanterne magique
Temps d'une république: Un soir d'hiver, place de la Concorde, Le (TV film)
1977 Dům těch druhých (TV film)
Vieux pays où Rimbaud est mort, Le
Zvíře
1976 Osudové ženy
Případný sňatek možný
Une place forte (TV film)
Une vraie jeune fille
Začít znovu
1975 Amigo (TV film)
Goulues, Les
Hugues-le-Loup (TV film)
Joyeuses, Les
Les goulues
Vous ne l'emporterez pas au paradis
1974 Buzíci
La Trahison (TV film)
1973 Byron libérateur de la Grèce ou Le jardin des héros (TV film)
Canari, Le (TV film)
1970 Heroin
Peau de torpedo, La
Poslední adresa
Roztržitý
1969 Mister Freedom
Mléčná dráha
Život, láska, smrt
1967 Pitchi-Poï ou La parole donnée (TV film)
Playtime
1966 Combinards, Les
Ils sont nus
La Prise du pouvoir par Louis XIV (TV film)
Made in U.S.A.
1964 Nemluvte mi o lásce
Vdaná žena

TV seriály

1987 Drôles d'occupations (TV seriál)
1982 Deuil en vingt-quatre heures (TV seriál)
1979 Une fille seule (TV seriál)
1978 Eygletière, Les (TV seriál)
1974 Charivari de Janjoie, Le (TV seriál)
1973 Enfant de l'automne, L' (TV seriál)
1971 Madame êtes-vous libre? (TV seriál)
1969 Fortune (TV seriál)
Que ferait donc Faber? (TV seriál)
1968 Homme de l'ombre, L' (TV seriál)
Homme du 'Picardie' (TV seriál)
1965 Les jeunes années (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace