foto

Jenny McShane

  • nar. 29.1.1965 (55 let)
    Waseca, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Three Bears and the Perfect Gift
2013 The Devil's Dozen
2010 The Fallen Faithful
2008 Gideon Falls (TV film)
2007 Výheň
2005 Keep Your Distance
2002 Lidožrout
2001 Období dešťů
Outlaw
2000 Sleduje tě vrah!
U.S. Seals
1999 Žralok útočí (TV film)
1997 Stag
Zběsilost
1995 Cyborg Cop III
1994 Expert
1993 Waynův svět 2
1992 Úder Holanďana

TV seriály

2013 Grimm (TV seriál)
Goodnight, Sweet Grimm (S02E22)
The Waking Dead (S02E21)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Bouře (S01E07)
1983 Skycrane (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky