foto

Amira Khalifa

  • nar. 8.6.1974 (46 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 And White Was the Night
2012 Cesta na sever
2011 Tunarit
2009 Maata meren alla
2006 Pieniä iloja (studentský film)
2004 Láska je láska
2002 Rakkaus on aarre
Tappava säde (TV film)

TV seriály

2019 Sorjonen (TV seriál)
Shakkitarina 2/2 (S03E10)
Nainen peilissä 2/2 (S03E08)
2018 Karppi (TV seriál)
Ruhjeita (S01E11)
2016 Ihon alla (TV seriál)
2014 Syke (TV seriál)
Pieni kylmä sydän (S01E09)
2013 Nymfit (TV seriál)
Kuunpimennys (E12)
Hohdeaika (E11)
Velanidia (E10)
2011 Mr. Mallorca kohteessa (TV seriál)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
2008 Suomi vuonna 2030 (TV seriál)
Juuret (E08)
Yhteenotto (E07)
Yhtä perhettä (E06)
další epizody (8)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Metsästystä (E02)
2005 Meidän jengi (TV seriál)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2001 Operaatio Interheil (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)

Dokumentární

2004 Näin tehtiin Levottomat 3 (TV film)

Divadelní záznam

2004 Hei me tervataan (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
Ähläm sähläm (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky