foto

Nikolaus Paryla

  • nar. 19.11.1939 (80 let)
    Curych, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Bozen-Krimi: Mörderisches Schweigen (TV film)
2017 Brandnächte (TV film)
2014 Clara Immerwahrová (TV film)
Und Äktschn!
2012 Wer's glaubt, wird selig
2010 Heimat zu verkaufen (TV film)
Länger leben
2009 Místo činu: Mnichov - Amnézie (TV film)
2008 Darum
Starověká šifra zkázy (TV film)
Tatort - Der glückliche Tod (TV film)
2007 Familie Sonnenfeld: Vertrauen (TV film)
2006 Familie Sonnenfeld: Alle unter einem Dach (TV film)
Familie Sonnenfeld: Geheimnisse (TV film)
Korunní princ (TV film)
2005 Marias letzte Reise (TV film)
Schiller (TV film)
2004 Germanikus
Polizeiruf 110 - Vater unser (TV film)
Schimanski - Tajemství Golema (TV film)
2003 Himmel, Polt und Hölle (TV film)
Polterabend (TV film)
Pumuckl und sein Zirkusabenteuer
Tatort - Der Schächter (TV film)
2002 Loď snů - Thajsko (TV film)
Was ist bloß mit meinen Männern los? (TV film)
2001 Místo činu - Volným pádem (TV film)
Schwindelnde Höhe (TV film)
Zwölfeläuten (TV film)
2000 Der Hahn ist tot (TV film)
Heimkehr der Jäger
Polt muss weinen (TV film)
1999 Jahrhundertrevue (TV film)
1998 Geliebte Gegner (TV film)
Helden und andere Feiglinge
Sólo pro klarinety
1997 Die kleine Zauberflöte
Qualtingers Wien
Tatort - Mordsgeschäfte (TV film)
Und plötzlich war alles anders (TV film)
Zámek (TV film)
1996 Das Mädchen Rosemarie (TV film)
Gefährliche Freundin (TV film)
Rohe Ostern
Spitzenleistung (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Die Ameisenstraße
Prasátko Rudi
Tatort - Die Freundin (TV film)
1994 Návrat špiona (TV film)
Svens Geheimnis (TV film)
1991 Arbeitersaga: Winter 1991 - Das Lachen der Maca Daracs (TV film)
Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1990 Ariadna
Der veruntreute Himmel (TV film)
1989 Gemachter Mann, Ein (TV film)
1988 Bei Thea (TV film)
1986 Unverhoffte Glück, Das (TV film)
1984 Wenn ich mich fürchte
1983 Hanna von acht bis acht (TV film)
Hauptsache konsequent (TV film)
Kehraus
1979 Lena Raisová
1977 Travesties (TV film)
1976 Junge Freud, Der (TV film)
Sonntagsgeschichten (TV film)
1971 Kapitán (TV film)
1968 Was Ihr wollt (TV film)
1967 Der Gürtel (TV film)
1964 Der Talisman (TV film)
1960 Das Zaubermännchen
1950 Zachránce matek

TV seriály

2018 München Mord (TV seriál)
Die ganze Stadt ein Depp (E07)
2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Die Falle (E13)
Der letzte Wille (E12)
Kindeswohl (E11)
další epizody (9)
2010 Donna Leonová (TV seriál)
Nechte maličkých přijíti ke mně (E16)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2007 Donna Roma (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Familie Sonnenfeld (TV seriál)
1999 Pumuckls Abenteuer (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
Moritz Kowalsky (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Heimatmuseum (TV seriál)
1986 Schloßherren (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Die Knapp-Familie (TV seriál)
Gerichtsvollzieher, Der (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Vor Gericht seh'n wir uns wieder (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1975 Maghrebinische Geschichten (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

2009 Heute schon Haydn gehört? Eine Annäherung (TV film)
1977 Ingmar Bergman inszeniert (TV film)

Divadelní záznam

1994 Der Komödienstadel - Die Hochzeitskutsche (divadelní záznam)
1987 Der Talisman (divadelní záznam)
1966 Die venezianischen Zwillinge (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky