foto

Vincent Scotto

  • nar. 21.4.1874
    Marseille, Francie
  • zem. 15.11.1952 (78 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1956 Trois de la canebière
1953 Quand te tues-tu?
1952 Buridan, héros de la tour de Nesle
Ce coquin d'Anatole
Le Curé de Saint-Amour
Trois vieilles filles en folie
1951 L'étrange Madame X
Le Don d'Adele
Petites Cardinal, Les
1950 Minne, l'ingénue libertine
1949 Au p'tit zouave
Piège à hommes
Un trou dans le mur
Échafaud peut attendre, L'
1948 Colomba
Femme sans passé
Ma tante d'Honfleur
Si ça peut vous faire plaisir
1947 Charcutier de Machonville, Le
Contre-enquête
L'homme traqué
1946 120, rue de la Gare
Faut ce qu'il faut
Le Cabaret du Grand Large
Sérénade aux nuages
1945 Cadets de l'océan, Les
Naïs
1944 Na rohu vás čeká dobrodružství
Un chapeau de paille d'Italie
1943 Domino
Mistral, Le
Mon amour est près de toi
1942 Chambre 13
Femme perdue, La
Loi du printemps, La
Romance à trois
1941 Le briseur de chaînes
Madame Sans-Gêne
Saturnin de Marseille
Étrange Suzy, L'
1940 La fille du puisatier
Le roi des galéjeurs
1939 Gangsters du château d'If , Les
Ma tante dictateur
Monsieur Brotonneau
Une java
Vous seule que j'aime
1938 Alžír
Femmes collantes, Les
La rue sans joie
Merlusse
Monsieur de 5 heures, Le
Pekařova žena
Prince de mon coeur
Ruisseau, Le
Si tu reviens
Titin des Martigues
Trois artilleurs en vadrouille
Ça... c'est du sport
1937 Blanchette
Josette
Mirages
Monsieur Bégonia
Ohnivé polibky Neapole
Pépé le Moko
Romarin
Trois artilleurs au pensionnat
1936 Au son des guitares
Aventure à Paris
Bach détective
César
Gigolette
Marinella
1935 Arènes joyeuses
Bonne chance!
Cigalon
Coup de vent
Les gaîtés de la finance
Rosière des Halles, La
Un soir de bombe
1934 Angèle
Famille nombreuse
Minuit, place Pigalle
Train de huit heures quarante-sept, Le
Tren de las 8'47
Une nuit de folies
Zuzu
1933 Agonie des aigles, L'
Au pays du soleil
Bach millionnaire
Gendre de Monsieur Poirier, Le
Jofroi
Marie, légende hongroise
Tire au flanc
Topaze
1932 Aux urnes, citoyens!
Embrassez-moi
Fanny
Marie, propuštěná z morálních důvodů
Pomme d'amour
1931 Die Abenteurerin von Tunis
1930 Pod střechami Paříže
Roman de Renard, Le

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Les Trésors de Marcel Pagnol - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace