foto

Mireia Vilapuig

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Elegía
2014 Le dernier coup de marteau
2013 Nadador
2012 Fènix 11·23
2011 Rem
2010 Hrdinové

TV seriály

2018 Where are the Cools (TV seriál)
2015 Cites (TV seriál)
2013 Polseres vermelles (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
2011 Polseres vermelles (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)

Dokumentární

2016 Dia i nit, l'altra cara de Nit i dia (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky