foto

Mireia Vilapuig

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Elegía
2014 Le dernier coup de marteau
2012 Fènix 11·23
2011 Rem
2010 Hrdinové

TV seriály

2018 Where are the Cools (TV seriál)
2015 Cites (TV seriál)
2011 Polseres vermelles (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dia i nit, l'altra cara de Nit i dia (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace