foto

Anna Grisebach

  • nar. 20.3.1974 (45 let)
    Göttingen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tatort - Déjà-vu (TV film)
Tatort - Zeit der Frösche (TV film)
2017 Marie Brand und der Liebesmord (TV film)
2015 Brandmal (TV film)
Die Massnahme
Nachthelle
2013 Der blinde Fleck – Das Oktoberfestattentat
2012 Überleben an der Wickelfront (TV film)
2010 Místo činu: Kolín - Rodinná pouta (TV film)
Po čem muži touží (TV film)
2009 Frau Böhm sagt Nein (TV film)
2008 Die Entdeckung der Currywurst
Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Der kleine Bruder (TV film)
2006 Místo činu - Vražda v městské tržnici (TV film)
2005 Der Bergpfarrer 2 - Heimweh nach Hohenau (TV film)
1998 Auch Männer brauchen Liebe (TV film)
Mein Revier
1992 Mutter mit 16 (TV film)

TV seriály

2018 Friesland (TV seriál)
Der blaue Jan (E06)
2015 Kriminalista (TV seriál)
Učitelka lásky (S11E03)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Heute Müller - Kleinanzeige (TV seriál)
Alles Klara (TV seriál)
Schachmatt (S02E02)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Edgar, Hüter der Moral (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace