foto

Alessija Lause

  • nar. 15.4.1980 (40 let)
    Bad Aibling, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Sommer nach dem Abitur (TV film)
Polizeiruf 110 - Zehn Rosen (TV film)
Zwischen zwei Herzen (TV film)
2018 Endlich Witwer (TV film)
Tatort - Bombengeschäft (TV film)
2017 Sissi ohne Franz
2016 Blank
Mein Sohn, der Klugscheißer (TV film)
Neu in unserer Familie - Zwei Eltern zu viel
Wie Männer über Frauen reden
2014 Dyslexie - Der Kampf mit den Buchstaben (TV film)
2013 Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
2012 Crashkurs (studentský film)
Místo činu: Zlatý náramek (TV film)
Polizeiruf 110 - Stillschweigen (TV film)
2011 Mutation Background
2009 Basement, The

TV seriály

2018 Falk (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Böse Überraschung (S15E22)
2017 Blaumacher (TV seriál)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Blutsauger (S07E22)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Vraždy na severu (TV seriál)
Ausgekocht (S03E14)
SOKO Wismar (TV seriál)
Happy End (S12E19)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Filmriss (S12E02)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Nur ehrliche Liebe ist gute Liebe (E05)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Blank

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky