foto

Jean Del Val

  • nar. 17.11.1891
    Remeš, Francie
  • zem. 13.3.1975 (83 let)
    Pacific Palisades, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Čekej do tmy
1966 Fantastická cesta
1960 Kankán
1957 Funny Face
1955 Duel on the Mississippi
Pirates of Tripoli
1954 Living It Up
1953 49th Man, The
Páni mají radši blondýnky
Stopař
1950 Last of the Buccaneers
1949 Bojiště
The Secret of St. Ives
1948 Julia Misbehaves
1947 Down to Earth
The Crime Doctor's Gamble
1946 Monsieur Beaucaire
So Dark the Night
The Return of Monte Cristo
1943 Background to Danger
Komu zvoní hrana
Konvoj do Murmanska
Píseň o Bernadettě
Wintertime
1942 Dr. Renault's Secret
Secret Agent of Japan
Take a Letter, Darling
The Lady Has Plans
The Pied Piper
1941 Outlaws of the Desert
Paris Calling
Četař York
1940 Arise, My Love
Brother Orchid
Down Argentine Way
Mystery Sea Raider
The House Across the Bay
The Man Who Wouldn't Talk
Triple Justice
Zorro mstitel
1939 Charlie Chan in City in Darkness
Everything Happens at Night
Laurel a Hardy v cizinecké legii
1936 Gondola rozkoše a snů
1932 Athlète incomplet, L'
Le plombier amoureux
Rasputin and the Empress
The Passionate Plumber
1931 Friends and Lovers
Quand on est belle
The Magnificent Lie
Women Men Marry
1930 Sea Legs
Soyons gais
1927 Back to Liberty
1925 Fifty-Fifty
Železný muž
1924 Posvěcený ďábel
1919 Atonement
1917 The Fortunes of Fifi

TV seriály

1973 Roll Out (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
1958 The Veil (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Stars Over Hollywood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace